Toeleveranciers

Toeleveranciers - CirQlar is onderdeel van ForFarmers Nederland B.V

Afzetzekerheid

Voor een duurzame bedrijfsvoering is het afzetten van uw restproducten belangrijk. Voor zorgeloos reststromen afzetten, met een goede opbrengst, waarbij uw restproducten opgewaardeerd worden tot duurzaam voedsel, werkt u met CirQlar. 

Wij bieden afzetzekerheid, service en ontzorging en werken door het opwaarderen van reststromen samen aan een duurzame voedselketen en dragen bij aan minder verspilling.

Samenwerken

Door onze kennis en ervaring in reststromen, en toegang tot het boerenerf, betekent samenwerking met ons:

  • Zekerheid van afname
  • Goede service en ontzorging
  • Werken aan een duurzame voedselketen
  • Minder verspilling

De kracht van reststromen

CirQlar benut de kracht van reststromen door ze af te zetten aan veehouders; dit doen wij al jarenlang. Door uw reststromen te voeren aan koeien, varkens en kippen werken we als keten aan voedsel met een zo laag mogelijke milieu-impact. De reststromen worden gebruikt in mengvoeders of verkocht als enkelvoudige voeders binnen de veehouderij. Zo benutten we samen de kracht van reststromen!

Als onderdeel van ForFarmers is CirQlar, actief in Noordwest-Europa en het Verenigd Koninkrijk, een stabiele partner voor toeleveranciers van reststromen. Zorgeloos en gegarandeerd afzetten van restproducten staat bij ons voorop. Uw restproducten uit de zuivel-, bier-, zetmeel-, aardappel-, suiker- en ethanolproductie waarderen wij op tot duurzaam voedsel in samenwerking met veehouders.

Wij geloven in langjarige samenwerkingen met toeleveranciers om reststromen optimaal te benutten. Dit betekent voor u als toeleverancier een gegarandeerde afname van reststromen. Voor onze boeren betekent het zekerheid ten aanzien van beschikbaarheid, voorspelbaarheid en kwaliteit van de restproducten.

Schermafbeelding 2023 08 22 153033

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat CirQlar voor u kan betekenen? Neem dan contact op met het team CirQlar. Zij vertellen u er graag meer over.