Verwerkers

Verwerkers - CirQlar is onderdeel van ForFarmers Nederland B.V

De samenleving vraagt om duurzaam en betaalbaar voedsel. Het optimaal benutten van reststromen kan hierin veel betekenen. Het is de weg naar minder verspilling en afval en het draagt bij aan een kleinere CO2-voetafdruk van voedsel. Door jarenlange ervaring dragen we actief bij aan welzijnsconcepten en initiatieven die voedsel voor consumenten duurzaam maakt.

Samen de kracht van reststromen benutten

CirQlar zet zich als onderdeel van ForFarmers in voor een gezond en sterk boerenbedrijf: we leveren voer en reststromen tegen competitieve prijzen aan ruim 26.000 veehouders in Europa vanuit circa 30 productielocaties. We ondersteunen onze boeren met data, hulpmiddelen en advies. Samen met hen, toeleveranciers en verwerkers in de keten streven we naar een zo laag mogelijke milieu-impact. Daarom berekenen we de CO2-uitstoot van de belangrijkste voeringrediënten. We hanteren daarbij de FAO-definitie en categorisering. Samen benutten we de kracht van reststromen!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat CirQlar voor u kan betekenen? Neem dan contact op met het team CirQlar. Zij vertellen u er graag meer over.